Dricker Kaffe

Dricker kaffe del ett

En blog alltså.

Är inte bloggen död? Det beror nog på vem en frågar tänker jag.
Jag trivdes med konceptet 2005, och jag trivs med konceptet nu med.

Jag är kreativ, tycker om att hålla på med design på hemsidor, lösa problem och få tänka och klura. Lägg till att mitt vardagsfotograferande är så väldigt mycket mer än bara den bild per dag jag lägger ut på instagram. Jag funderar en hel del över världen med, och trivs med såkallade livsstilsbloggar.

Så varför då inte ha en egen?
Skild från min firma och mitt professionella fotograferande, men med kanske en lite större inblick i mitt liv, lite mer personligt, men kanske inte så privat? Eller väldigt privat, för det händer saker framöver som jag behöver ta ställning till hur jag berättar för omvärlden.

Jag vet inte vart detta kommer ta vägen.

Men det känns roligt nu. Opretentiöst och roligt.

Comments

comments

Kommentera