Blogg100, Dricker Kaffe

4 år i Stockholm

Idag, 1e mars, firar jag fyra år i huvudstaden. Och ja. Jag firar det. Inte för att Linköping i sig var dåligt, utan för att storstaden är så mycket bättre för mig. 

Större variation, lättare att smälta in, det finns många fördelar. 

Min tid i Stockholm började lite knackigt, stök med de som sålde lägenheten till mig, att anpassa sig till nytt liv i ny stad tar alltid tid. 

När jag startade den här bloggen hade jag eventuellt lite för stora ambitioner och för lite tid. Nu tänkte jag att om jag sänker ambitionerna, och utnyttjar att jag har mer tid, då borde det här kunna bli något. För jag tycker ju det är kul. 

I februari följde jag taggen #februarifoton på Instagram vilket var kul, men texterna blev lite för långa för det formatet. Tanken var att bara fortsätta med bild och text till varje ämne men att lägga långa texten här istället. Det kan gå. 

Idag har jag iallafall börjat med #blogg100 iom detta inlägg. 

May the force be with me. 

Comments

comments

Kommentera